We have it all

Webdesign / Webshop

We blend concept, design and greatness. And add some additional flavours if you want.

Uw eigen prachtig ontworpen website is slechts één klik verwijderd.

Succes op het internet begint met een aantrekkelijke blikvanger, jouw website. Webclix zorgt voor veelzijdige én betaalbare websites & webshops.
Met een op maat ontwikkelde website wordt jouw bedrijf de blikvanger en voldoet je aan de noden van diverse gebruikers. Onze websites hebben niet enkel een aantrekkelijk design, ze zijn ook zoekmachinevriendelijk en aangepast aan elk type scherm.

Neem ons niet op ons woord, maar een geweldig ontwerp op maat en inhoud zijn belangrijk.
Samen bekijken we jouw wensen en voorkeuren om tot een ontwerp te komen dat aansluit bij de noden en de huisstijl van uw bedrijf.

Een website geeft uw bedrijf een online identiteit die de naambekendheid kan vergroten en een groot aantal nieuwe klanten kan opleveren.
Al onze websites zijn voorzien van een eigen gebruiksvriendelijke CMS systeem waarmee, indien je wenst, zelf uw website kan aanpassen en beheren.

We ontwerpen kwaliteit en originaliteit.

De sleutel tot succes zijn uw klanten, daarom zijn onze websites technisch geoptimaliseerd zodat je hoog scoort in Google. Op deze manier trekt uw website de juiste bezoekers aan, nl. diegene die op zoek zijn naar uw diensten.
Meer bezoekers, meer leads en meer klanten dankzij online marketing.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is also how it works.

Ready to add some flair?

Ik hoop dat je je tas hebt meegenomen, want onze websites bieden behoorlijk wat geweldige functies aan.
Alles waar je ooit van gedroomd hebt, op één website? Word wakker en ruik de grootheid.
It’s called ‘everything out of the closet’ in Dutch. It means ‘your site, all in’.

 

Activate your visitors, don’t just collect them like baseball cards.

Visitors are not numbers. They matter. Zet inzicht in verkoop

Shop till you drop krijgt hier een geheel nieuwe betekenis. Met uw webshop.
Of je nu een kleine boetiek of een groot bedrijf bent, wij stellen geen grenzen aan het aantal producten of diensten dat je kan verkopen.

Begrijp hoe uw bedrijf het doet door inkomsten, bestellingen, verkochte eenheden en zoveel meer bij te houden. Wij duiken mee in uw aankooptrechter, om te zien hoe je de conversie kan optimaliseren.

E-commerce hoe het zou moeten zijn, schoon, beknopt en gericht op wat het belangrijkst is, de producten.

Met onze eigen gebruiksvriendelijke cms systeem en een boordevolle uitgebreide functionaliteiten kan je onmiddellijk beginnen, zonder een ITer te zijn.
Het belangrijkste is dat je met ons cms systeem de volledige controle over de voorraad en orders hebt. Maar andere aspecten van online ondernemen spelen ook een grote rol.
De kracht van ons cms systeem ligt in een sterke SEO en marketing die je kan inzetten voor uw webshop. 

The glamour. The talks. The awesomeness. Your business has it all. And your site.

Your site is your visit card. Make sure it counts.

Een volledige en complete huisstijl geeft jouw website een professionele uitstraling, versterkt uw merk en maakt het voor de bezoekers makkelijker om u website te vinden.
Wij ontwerpen de volledige huisstijl volgens jouw wensen en aangepast aan de doelgroep en dit van logo ontwerp, visitekaartjes tot folder en flyers.

Uw website vertelt een eigen unieke verhaal. Maak het duidelijk en zinvol.

Laat het vele werk dat je aan uw website en aan het uitbouwen van het vertrouwen van uw klanten besteedt, niet ontsieren door een afschrikwekkende "not secure" waarschuwing.  
Een SSL certificaat wat nodig is voor een beveiligde https-verbinding, is een must.

awe
some

11

People love us

Basisschool Wonderwoud

01. Ook voor jullie een ontzettend deugddoende vakantie gewenst en DIKKE DANKEJEWEL voor de samenwerking !! 02. BTW ... ik krijg wel héél veel positieve reacties omtrent de website !! 03. Met deze ook een complimentje voor jou ... vandaag kreeg ik telefoon van een Mevrouw, die voor de EU in Afrika werkt of ze haar 3 kinderen bij ons kon inschrijven vanaf 1/9/2018. Ze vertelde dat ze van mening was dat haar kinderen naar de Europse school zouden gaan totdat ze bij het googlen naar scholen in Brussel op onze website kwam. Ze vond hem héél mooi qua vormgeving en ook onze visie en heeft besloten op die basis. Vandaar dat ik jou dit compliment ook graag wou toesturen ! Dankjewel voor de fijne samenwerking ! 04. Ik wou je toch laten weten, na een 3-tal jaar krijgen we nog altijd positieve reacties op onze website van buitenstaanders :)

Huisartsen De Mijlstraat

Hallo Andrea, Ziet er heel goed uit! Verder mag de website van ons zeker online!

Huisartsen De Mijlstraat

Beste Andrea, Wij vinden logo 6 persoonlijk het mooist! (Ze zijn allemaal heel goed gemaakt, maar 6 heeft iets extra vinden wij!)

Brasserie De Seats

De site is dik in orde ! Het gaat me in de toekomst wel lukken om hier nog boeiendere beelden met tekst te plaatsen Alvast bedankt Andrea voor de inspiratie !!

Dakwerken Peter Pan

Mag ik je alvast bedanken voor het schittert resultaat wij zijn echt super tevreden over de geleverde diensten en service. Alvast bedankt en nog veel succes met de verder realisaties.

Relax Villa's -

Website / Logo / Huisstijl Het begint er aardig uit te zien ! Alvast bedankt voor al in inspanningen! Ik wil u alvast bedanken voor het ontwerp.De lay out is super zo.

Brasserie Louis - Olivier Leysen

Visitekaartjes + Logo ontwerp 1ste is super goed, met de rode, bordeaux rand. De speltjes om aan kleren te spelden vind ik een super tof idee. Super bedankt voor de pins en het internet werkt prima op het terras!

Tuinverzorging Thomas Boudry

Hallo Andreea, Graag ook een vermelding van copyright: "aard - Mathias Boudry". Ik ben echt blij met het resultaat. Bedankt alvast!

Mayan an attitude.. *love for Earth Products* or L4EP

And launch! Trots delen we mee dat onze website ONLINE staat! Met dank aan iedereen die heeft meegeholpen, voor de steun en het geloof in ons project. Neem een kijkje op www.mayan-co.com Producten worden de komende weken vlot aangevuld - Special thanks to www.webclix.be. * FEEL FREE TO LIKE and SHARE..!

Omeletshop

Tot slot wil ik even wat mensen bedanken die dit mee mogelijk hebben gemaakt. Andreea Ilie (Webclix ) voor het ontwerpen van deze trendy website.

Mind The Hat

Mijn website krijgt ook stilaan vorm. De vormgeving is gebeurd en ik ben er zelf heel erg blij mee. Andreea Ilie van Webclix heeft perfect begrepen wat ik wou.