WIE ZIJN WE


Wij, Webclix, gevestigd te Bonheiden, zijn een fullservice marketingbureau gespecialiseerd in digitale oplossingen zoals op maat gemaakte websites, webshops en online campagnes die de online zichtbaarheid van jou bedrijf vergroten. We zijn een jong en dynamisch bedrijf, maar ervaren pros in media met een marktbenadering vanuit de KMOs. We fuseren innovatie, talent en technologie met creativiteit en een beetje plezier.

 WAT DOEN WE?


Kies voor een digitale aanwezigheid op maat. Wij zijn een van diegenen die houden van wat ze doen. Webontwikkeling, webshops, natuurlijke referentiëring (SEO), betalende referentiëringcampagne - SEA / Google Adwords, branding / rebranding – van al deze dingen krijgen wij honger van.

 DIGITALE OPLOSSING OP MAAT


Webclix helpt je bij de digitale ontwikkeling van jouw onderneming. Wie de aanmaak of overname van een website aan ons team toevertrouwt, kan rekenen op alle diensten die onmisbaar zijn voor een geslaagde online communicatie. We bieden een breed gamma aan moderne, digitale oplossingen die voldoen aan alle noden van onze klanten. Daarnaast ontwikkelen we krachtige en gebruiksvriendelijke tools.

 BEREIK DE KLANTEN EN DOELGROEPEN DIE JE WILT


De wereld van online communicatie is constant in beweging. Beschik je over een mooie en moderne website, maar wens je ze meer in de kijker te plaatsen? Wil je jouw onderneming tussen de eerste zoekresultaten zien verschijnen als internetgebruikers een zoekopdracht invoeren? Aan de hand van gerichte campagnes op Google neemt het aantal unieke bezoekers op jouw website sterk toe. Webclix legt samen met jou een doelgroep vast, net als de aangewezen manier om die te bereiken.

 ONZE KLANTEN STAAN CENTRAAL


We bieden de beste kwaliteit maatwerk voor onze klanten en doen er alles aan om te verzekeren dat ze voor onze klanten produceren. Het contact met onze klanten is onze prioriteit, wij proberen ons te individualiseren van de concurrentie door een goed contact en een goede service te leveren aan onze klanten.

 TRANSPARANTE SAMENWERKING


Webclix wil kleine en middelgrote ondernemingen wegwijs maken in de digitale wereld van vandaag en hen helpen om te groeien. Omdat de digitale wereld constant aan het veranderen is, willen wij deze last ook van jou schouders nemen om het totaal pakket aan te kunnen bieden. Onze focus ligt ook op een transparante samenwerking.

EXPAND YOUR HORIZONS

 

 

 

THINK OUT of THE BOX

EXPLORE OURS

 

 

WE MAKE IT CLEAR & MEANINGFUL
WE SHOW FACTS

IT'S ALL HERE

 

 

WE ARE HUNGRY
TO DEVELOP QUALITY & ORIGINALITY

IT'S ONLY HERE

 

 

TOLD YOU SO,
SINCERRELY YOUR INTUITION

1 HOE MAKEN WIJ VOOR JOU HET VERSCHIL

Met een portefeuille van veelzijdige websites schonken vele klanten ons het vertrouwen om hun bedrijf online beter zichtbaar te maken, waardoor hun bedrijf kan blijven groeien. Of het zij met webdesign, SEO, SEA, social media marketing, branding of rebranding, we hebben alle tools in huis voor succesvolle strategieën. De mogelijkheden zijn eindeloos.

1

2 VEROVER KLANTEN MET SPRANKELENDE CONTENT

Geslaagde communicatie staat en valt met de stijl en inhoud van jouw teksten. Wat heb je aan vele bezoekers op jouw website als jouw teksten niemand tot kopen aanzet? Het doel van copywriting is om door middel van een goed geschreven tekst iemand tot actie aan te zetten. Jouw website vertelt uw eigen unieke verhaal. Verhoog jouw verkoopcijfers met sprankelende bedrijfsteksten die jouw boodschap duidelijk en overtuigend overbrengen.
Maak het uniek. Maak het specifiek. Maak het relevant.

2

3 ONZE MISIE

Onze uitgangspunt is dat je je als ondernemer moet kunnen richten op de vak van jouw bedrijf zonder je zorgen te maken over het technisch onderhoud. Een eerste indruk geef je maar één keer. De vormgeving en de visuele identiteit vormen voor een belangrijk onderdeel het gezicht van jouw bedrijf. Een professioneel logo of een volledige huisstijl zorgt ervoor dat jouw bedrijf, producten of diensten, vertrouwen uitstralen.

3

Kenneth
Marchant

Zaakvoerder
Kenneth Marchant | Webclix - Webdesign & Google Advertising

Andreea
Iliƫ

CEO - Project management
Andreea Iliƫ | Webclix - Webdesign & Google Advertising

Maxime
DM

Full-stack - webdeveloper
Maxime DM | Webclix - Webdesign & Google Advertising

awe
some

7

People love us

Dakwerken Peter Pan

Mag ik je alvast bedanken voor het schittert resultaat wij zijn echt super tevreden over de geleverde diensten en service. Alvast bedankt en nog veel succes met de verder realisaties.

Relax Villa's -

Website / Logo / Huisstijl Het begint er aardig uit te zien ! Alvast bedankt voor al in inspanningen! Ik wil u alvast bedanken voor het ontwerp.De lay out is super zo.

Brasserie Louis - Olivier Leysen

Visitekaartjes + Logo ontwerp 1ste is super goed, met de rode, bordeaux rand. De speltjes om aan kleren te spelden vind ik een super tof idee. Super bedankt voor de pins en het internet werkt prima op het terras!

Tuinverzorging Thomas Boudry

Hallo Andreea, Graag ook een vermelding van copyright: "aard - Mathias Boudry". Ik ben echt blij met het resultaat. Bedankt alvast!

Mayan an attitude.. *love for Earth Products* or L4EP

And launch! Trots delen we mee dat onze website ONLINE staat! Met dank aan iedereen die heeft meegeholpen, voor de steun en het geloof in ons project. Neem een kijkje op www.mayan-co.com Producten worden de komende weken vlot aangevuld - Special thanks to www.webclix.be. * FEEL FREE TO LIKE and SHARE..!

Omeletshop

Tot slot wil ik even wat mensen bedanken die dit mee mogelijk hebben gemaakt. Andreea Ilie (Webclix ) voor het ontwerpen van deze trendy website.

Mind The Hat

Mijn website krijgt ook stilaan vorm. De vormgeving is gebeurd en ik ben er zelf heel erg blij mee. Andreea Ilie van Webclix heeft perfect begrepen wat ik wou.