We are the enginneer of your online marketing

Search Engine Optimalisation

 WAT IS SEO?


Zoekmachine optimalisatie (SEO) is één manier om duurzame aandacht te genereren. Een hoge positie voor een populair zoekwoord in Google kan voor duizenden bezoekers per maand zorgen.
Dus kan ik duizenden bezoekers per maand verwachten met een goede positie? In theorie Ja.
In de paktijk draait het bij kleine ondernemers die aan SEO doen om een lading geoptimaliseerde pagina’s die matig tot redelijk goed ranken en die stuk voor stuk enkele of tientallen bezoekers per dag opleveren.

 LET's TALK ABOUT SEO


Of het gaat om het bereiken van SEO-succes op jouw website, is er één vuistregel die een beproefde techniek blijft - het optimaliseren van jouw website met relevante en doelgerichte zoekwoorden. Door een goed geoptimaliseerde site te gebruiken, begin je resultaten te zien zoals verbeterde bezoekerskwaliteit, hogere conversiepercentages en uiteindelijk - meer gesloten klanten. Je krijgt dan ook te maken met de gebruiksvriendelijkheid van de website, hoe vertrouwd en professioneel de website overkomt, hoe snel de website is, hoe leesbaar (en scanbaar) de tekst is, hoe goed geschreven de tekst is en of men op andere websites naar jouw webpagina verwijst. 

 IMPROVE & BOOST YOUR TRAFFIC WITH SCORE


SEO is waarschijnlijk niet iets waar je enorm enthousiast over bent. Je wilt namelijk als ondernemer het liefst de hele dag met je eigen vak bezig zijn. Of dat nou schrijven, mensen coachen, ontwerpen, lijmen verkopen of het oplossen van problemen van anderen is. SEO is meer dan alleen het in de woorden zetten van de zoeker. Zoekmachine optimalisatie draait om de hele zoekervaring. Die moet zo optimaal mogelijk zijn. De zoeker wil snel mogelijk een helder en goed antwoord.

 

LET's TALK ABOUT SEO

 

 

SEA is the price you pay for remarkable thinking

Search Engine Advertising

Bereik de juiste mensen op het juiste moment

Of je nu nieuwe websitebezoekers wilt werven, meer online verkopen wilt genereren, klanten wil laten bellen of klanten wil laten terugkeren => Google AdWords kan je helpen.

Dankzij Google AdWords kan je jouw doelpubliek nauwkeurig bepalen. Richt je uitsluitend tot een publiek dat interessant is voor jou en mogelijkheden biedt.
Target jouw advertenties op klanten in bepaalde landen, regio's of steden. Of binnen een bepaalde afstand van jouw bedrijf of winkel.

Zet jouw klanten aan tot actie en nodig hen uit om jou te bezoeken of online een aankoop te doen. Google AdWords stelt uiteenlopende ‘call to action’-mogelijkheden voor, met als doel jouw potentiële klanten aan te sporen actie te ondernemen.

arrow

Return on investment ROI

Eenvoudigweg een website (of webshop) hebben en wachten tot de klanten binnenstromen, is achterhaald.

De oplossing om return te halen uit je online aanwezigheid?

Doelgerichte unieke bezoekers aantrekken met een tactvolle strategie. Op basis van jou doelstellingen stellen we een marketingmenu samen dat smaakt naar meer.

Met tekstgebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube-videoadvertenties en in-app mobiele advertenties beschik je over tal van manieren om jouw doelgroep te bereiken met Google Ads.

We houden intensief de vinger aan de pols zodat we constant bijsturen om het beste rendement uit jouw campagne te halen.

 GOOGLE ADWORDS CAMPAGNE OF BETALENDE REFERENTIËRING, WAT iS DAT?


AdWords is een tool van Google om campagnes te kunnen voeren. De campagnes maken gebruik van trefwoorden die jouw activiteit omschrijven. Dergelijke reclamecampagnes worden omgezet naar commerciële gesponsorde links of advertenties die boven de natuurlijke zoekresultaten verschijnen wanneer internetgebruikers zoekopdrachten invoeren in zoekmachines. Dankzij die advertenties kan je aan jouw potentiële klanten rechtstreeks een oplossing aanbieden voor de behoeften die ze uitdrukken in de zoekmachine.

 DOELGERICHTE TREFWOORDEN


De juiste zoekwoorden op je website zorgen voor een betere positie in Google. Word gevonden wanneer klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die je aanbiedt. En betaal alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt om jouw website te bezoeken of jouw bedrijf te bellen.

 RETURN ON INVESTMENT


Zorg voor meer zichtbaarheid, een grotere naambekendheid en een betere referentiëring van jouw onderneming op het net. Breng de ‘return on investment’ van jouw acties in kaart door een vergelijking te maken met het geïnvesteerde budget. Analyseer jouw resultaten en neem de juiste beslissingen.

 

JOUW ONLINE AANWEZIGHEID VERSTERKEN?

 

 

SEA IS _

awe
some

11

People love us

Basisschool Wonderwoud

01. Ook voor jullie een ontzettend deugddoende vakantie gewenst en DIKKE DANKEJEWEL voor de samenwerking !! 02. BTW ... ik krijg wel héél veel positieve reacties omtrent de website !! 03. Met deze ook een complimentje voor jou ... vandaag kreeg ik telefoon van een Mevrouw, die voor de EU in Afrika werkt of ze haar 3 kinderen bij ons kon inschrijven vanaf 1/9/2018. Ze vertelde dat ze van mening was dat haar kinderen naar de Europse school zouden gaan totdat ze bij het googlen naar scholen in Brussel op onze website kwam. Ze vond hem héél mooi qua vormgeving en ook onze visie en heeft besloten op die basis. Vandaar dat ik jou dit compliment ook graag wou toesturen ! Dankjewel voor de fijne samenwerking ! 04. Ik wou je toch laten weten, na een 3-tal jaar krijgen we nog altijd positieve reacties op onze website van buitenstaanders :)

Huisartsen De Mijlstraat

Hallo Andrea, Ziet er heel goed uit! Verder mag de website van ons zeker online!

Huisartsen De Mijlstraat

Beste Andrea, Wij vinden logo 6 persoonlijk het mooist! (Ze zijn allemaal heel goed gemaakt, maar 6 heeft iets extra vinden wij!)

Brasserie De Seats

De site is dik in orde ! Het gaat me in de toekomst wel lukken om hier nog boeiendere beelden met tekst te plaatsen Alvast bedankt Andrea voor de inspiratie !!

Dakwerken Peter Pan

Mag ik je alvast bedanken voor het schittert resultaat wij zijn echt super tevreden over de geleverde diensten en service. Alvast bedankt en nog veel succes met de verder realisaties.

Relax Villa's -

Website / Logo / Huisstijl Het begint er aardig uit te zien ! Alvast bedankt voor al in inspanningen! Ik wil u alvast bedanken voor het ontwerp.De lay out is super zo.

Brasserie Louis - Olivier Leysen

Visitekaartjes + Logo ontwerp 1ste is super goed, met de rode, bordeaux rand. De speltjes om aan kleren te spelden vind ik een super tof idee. Super bedankt voor de pins en het internet werkt prima op het terras!

Tuinverzorging Thomas Boudry

Hallo Andreea, Graag ook een vermelding van copyright: "aard - Mathias Boudry". Ik ben echt blij met het resultaat. Bedankt alvast!

Mayan an attitude.. *love for Earth Products* or L4EP

And launch! Trots delen we mee dat onze website ONLINE staat! Met dank aan iedereen die heeft meegeholpen, voor de steun en het geloof in ons project. Neem een kijkje op www.mayan-co.com Producten worden de komende weken vlot aangevuld - Special thanks to www.webclix.be. * FEEL FREE TO LIKE and SHARE..!

Omeletshop

Tot slot wil ik even wat mensen bedanken die dit mee mogelijk hebben gemaakt. Andreea Ilie (Webclix ) voor het ontwerpen van deze trendy website.

Mind The Hat

Mijn website krijgt ook stilaan vorm. De vormgeving is gebeurd en ik ben er zelf heel erg blij mee. Andreea Ilie van Webclix heeft perfect begrepen wat ik wou.