• Logo ontwerp
Logo Woman REFACED BY DEN BRILLENMANMen

Met het juiste oog op onze planeet
HET REFACED CONCEPT - “Circulair Sociaal Economisch Ondernemen “ by Den Brillenman

Ik, Koen Van Pottelbergh, ben opgegroeid binnen de optiekwereld. In 1990 startte ik mijn eerste optiekzaak op in Boom, om me nadien te storten op lenzen met de oprichting van Pharmalens , met de eerste lens bij de apotheker tot gevolg. Een zwaar auto-ongeluk deed me meer focussen op het helpen van anderen, wat uiteindelijk geleid heeft tot Eyes For The World: en het ontwikkelen van een zelfcorrigerende bril de FocusSpecs. Met dit model hebben we tot nu toe reeds meer dan 350.000 mensen wereldwijd geholpen.

De nieuwe betaalbare bril die we ontwikkeld hebben noemt EyeSnap – Met de EyeSnap Technology. Daar is ook Eyes For Belgium, een hartverwarmend project in eigen land, uit voortgekomen, waarmee mensen een aangepaste bril tegen amper 60€ kunnen kopen. Daarom werken we samen met heel wat Sociale huizen in Rivierenland.

Daarnaast houd ik ook Den Brillenman in Mechelen open, waar ik eveneens tegen een betaalbare prijs onder meer mijn eigen Faces and Glasses-collectie verkoop. Met Refaced wil ik een nieuwe uitdaging aangaan. Mijn uitdaging is Circulair-Sociaal Economisch ondernemen om te inspireren.

Deel op :

awe
some

11

People love us

Basisschool Wonderwoud

01. Ook voor jullie een ontzettend deugddoende vakantie gewenst en DIKKE DANKEJEWEL voor de samenwerking !! 02. BTW ... ik krijg wel héél veel positieve reacties omtrent de website !! 03. Met deze ook een complimentje voor jou ... vandaag kreeg ik telefoon van een Mevrouw, die voor de EU in Afrika werkt of ze haar 3 kinderen bij ons kon inschrijven vanaf 1/9/2018. Ze vertelde dat ze van mening was dat haar kinderen naar de Europse school zouden gaan totdat ze bij het googlen naar scholen in Brussel op onze website kwam. Ze vond hem héél mooi qua vormgeving en ook onze visie en heeft besloten op die basis. Vandaar dat ik jou dit compliment ook graag wou toesturen ! Dankjewel voor de fijne samenwerking ! 04. Ik wou je toch laten weten, na een 3-tal jaar krijgen we nog altijd positieve reacties op onze website van buitenstaanders :)

Huisartsen De Mijlstraat

Hallo Andrea, Ziet er heel goed uit! Verder mag de website van ons zeker online!

Huisartsen De Mijlstraat

Beste Andrea, Wij vinden logo 6 persoonlijk het mooist! (Ze zijn allemaal heel goed gemaakt, maar 6 heeft iets extra vinden wij!)

Brasserie De Seats

De site is dik in orde ! Het gaat me in de toekomst wel lukken om hier nog boeiendere beelden met tekst te plaatsen Alvast bedankt Andrea voor de inspiratie !!

Dakwerken Peter Pan

Mag ik je alvast bedanken voor het schittert resultaat wij zijn echt super tevreden over de geleverde diensten en service. Alvast bedankt en nog veel succes met de verder realisaties.

Relax Villa's -

Website / Logo / Huisstijl Het begint er aardig uit te zien ! Alvast bedankt voor al in inspanningen! Ik wil u alvast bedanken voor het ontwerp.De lay out is super zo.

Brasserie Louis - Olivier Leysen

Visitekaartjes + Logo ontwerp 1ste is super goed, met de rode, bordeaux rand. De speltjes om aan kleren te spelden vind ik een super tof idee. Super bedankt voor de pins en het internet werkt prima op het terras!

Tuinverzorging Thomas Boudry

Hallo Andreea, Graag ook een vermelding van copyright: "aard - Mathias Boudry". Ik ben echt blij met het resultaat. Bedankt alvast!

Mayan an attitude.. *love for Earth Products* or L4EP

And launch! Trots delen we mee dat onze website ONLINE staat! Met dank aan iedereen die heeft meegeholpen, voor de steun en het geloof in ons project. Neem een kijkje op www.mayan-co.com Producten worden de komende weken vlot aangevuld - Special thanks to www.webclix.be. * FEEL FREE TO LIKE and SHARE..!

Omeletshop

Tot slot wil ik even wat mensen bedanken die dit mee mogelijk hebben gemaakt. Andreea Ilie (Webclix ) voor het ontwerpen van deze trendy website.

Mind The Hat

Mijn website krijgt ook stilaan vorm. De vormgeving is gebeurd en ik ben er zelf heel erg blij mee. Andreea Ilie van Webclix heeft perfect begrepen wat ik wou.