• Webdesign & webdevelopment
  • Redesign
Basisschool Klim Op Bonheiden

Een school in het groen waar elk talent wordt ontdekt

 

Dat onze school in hartje Bonheiden een eigen speelweide en -bos heeft, wist je misschien al.
Maar wist je ook dat we onze leerlingen bewust maken van de groene uitdagingen van morgen?

Ze leren composteren, gezond en gevarieerd eten en hoe afval te vermijden. Als toemaatje krijgen ze bij mooi en zacht weer buiten les.

Een school is meer dan een plaats waar geleerd wordt. We maken van schoolgaan een hip gebeuren door ook in te zetten op talentontwikkeling, muzische ontdekking en beweging.
Kinderen krijgen zo meer zuurstof, energie en zelfvertrouwen en vinden vanzelf plezier in alles wat ze samen doen. Groeien is dus ook prikkelen.

Deel op :

awe
some

7

People love us

Dakwerken Peter Pan

Mag ik je alvast bedanken voor het schittert resultaat wij zijn echt super tevreden over de geleverde diensten en service. Alvast bedankt en nog veel succes met de verder realisaties.

Relax Villa's -

Website / Logo / Huisstijl Het begint er aardig uit te zien ! Alvast bedankt voor al in inspanningen! Ik wil u alvast bedanken voor het ontwerp.De lay out is super zo.

Brasserie Louis - Olivier Leysen

Visitekaartjes + Logo ontwerp 1ste is super goed, met de rode, bordeaux rand. De speltjes om aan kleren te spelden vind ik een super tof idee. Super bedankt voor de pins en het internet werkt prima op het terras!

Tuinverzorging Thomas Boudry

Hallo Andreea, Graag ook een vermelding van copyright: "aard - Mathias Boudry". Ik ben echt blij met het resultaat. Bedankt alvast!

Mayan an attitude.. *love for Earth Products* or L4EP

And launch! Trots delen we mee dat onze website ONLINE staat! Met dank aan iedereen die heeft meegeholpen, voor de steun en het geloof in ons project. Neem een kijkje op www.mayan-co.com Producten worden de komende weken vlot aangevuld - Special thanks to www.webclix.be. * FEEL FREE TO LIKE and SHARE..!

Omeletshop

Tot slot wil ik even wat mensen bedanken die dit mee mogelijk hebben gemaakt. Andreea Ilie (Webclix ) voor het ontwerpen van deze trendy website.

Mind The Hat

Mijn website krijgt ook stilaan vorm. De vormgeving is gebeurd en ik ben er zelf heel erg blij mee. Andreea Ilie van Webclix heeft perfect begrepen wat ik wou.